ענבים ותירוש – חוויה חקלאית קייצית
נכיר את המטפס הרב שנתי: הגפן ואת אשכול הענבים. נכין תירוש בשיטות מסורתיות:
נדרוך על ענבים ונסחט במכבש בורג כמו בעבר.
נשחק במשחק קלפים "אז ועכשיו": השיטות להכנת תירוש ויין בעבר וכיום.
נשתה תירוש.
מתאים מאוד לסדנת קיץ ולחגי תשרי.
נדרוך על ענבים ונסחט במכבש בורג כמו בעבר.
נשחק במשחק קלפים "אז ועכשיו": השיטות להכנת תירוש ויין בעבר וכיום.
נשתה תירוש.
מתאים מאוד לסדנת קיץ ולחגי תשרי.